Financiële diensten

Texplain werkt voor verschillende bedrijven in de financiële dienstverlening. Hieronder staat met welke bedrijven we hebben samengewerkt en wat we voor die bedrijven hebben gedaan. Wilt u meer weten over een klant? Klik dan op het logo. De website van de klant opent dan in een nieuw venster.

ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen vindt het belangrijk dat de communicatie naar klanten begrijpelijk en toegankelijk is. Texplain helpt hierbij en vezorgde een cursus voor de afdeling Klachtenservice Leven.

DELA

DELA is een uitvaartcoöperatie die eerlijk en laagdrempelig wil zijn. En dus is het voor DELA vanzelfsprekend dat iedereen de informatie over producten en diensten kan begrijpen. Texplain herschreef verschillende teksten en verzorgde een schrijftraining voor communicatie- en personeelsadviseurs.

Voogt Financiële Diensten

Een goed advies over financiële producten begint met een open gesprek, heldere informatie en een klantgerichte aanpak. Dat is het uitgangspunt van VOOGT. Texplain helpt VOOGT belangrijke correspondentie helder en klantvriendelijk te schrijven. Ook schreef Texplain een artikel voor VOOGT in het magazine 'Het Ondernemersbelang'.

Texplain - instituut voor Taal & Communicatie