MKB

Texplain werkt ook voor het MKB. Hieronder staat met welke bedrijven we hebben samengewerkt en wat we voor die bedrijven hebben gedaan. Wilt u meer weten over een klant? Klik dan op het logo. De website van de klant opent dan in een nieuw venster.

EPP

EPP is een bekend PR-bureau uit Utrecht. We zijn er trots op dat juist dit bureau onze eerste klant was. EPP vindt net als Texplain dat communicatie altijd beter kan. Enkele medewerkers wilden nog beter leren schrijven en Texplain mocht ze daarbij helpen.

'Ook communicatieprofessionals hebben baat bij een schrijftraining van Texplain. Zie het als onderhoud en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden met taal. Texplain gaf ons team een inspirerende en op maat gemaakte training. Het leuke is, dat de teamleden elkaar ook na de training scherp houden en stimuleren.'

Ronald Besemer | senior communicatieadviseur

Hemels van der Hart

Hemels van der Hart is een toonaangevend communicatiebureau uit Woudenberg. Voor een grote klant huurde het bureau de expertise in van Texplain. Want mooie teksten hebben pas resultaat als iedereen het begrijpt.

Smitshoek Melles & Partners

Smitshoek Melles & Partners maakt bouwprojecten en bouwprocessen helder en overzichtelijk. Het is een bedrijf met een nuchtere, praktische instelling. Texplain ontwikkelde samen met Jo Design & Communication de nieuwe bedrijfsbrochure.

Van Kooten Advocaten

Van Kooten Advocaten hecht veel waarde aan heldere communicatie en een goede persoonlijke verhouding met de cliënt. Texplain herschreef de algemene voorwaarden van dit Utrechtse kantoor in begrijpelijke taal.

Texplain - instituut voor Taal & Communicatie